Reparatie & Onderhoud
Banden personenwagens
Banden vrachtwagens/industrie
Contact
Over BCT
Home
Banden vrachtwagens / industrie
Wanneer u veel vervoert zal de kostprijs per kilometer voor u van groot belang zijn, evenals de prijs- kwaliteitverhouding van de banden en wielen. Omdat de bandenkosten gemiddeld een kwart van de totale onderhoudskosten van een beroepsgoederenvervoerder vormen, moet op een veilige manier zoveel mogelijk kilometers met een band gemaakt kunnen worden. Kortom er moet zoveel mogelijk voordeel uit de band gehaald worden.

Onderhoudscontract
Voor u als vervoerder is het zeer aan te bevelen om een onderhoudscontract te nemen met een erkend bandenservicebedrjif; de specialist oftewel gecertificeerde bandenspecialisten. BCT - Goor voldoet aan bovenstaande eisen, is volledig gecertificeerd en kan u flexibiliteit geven, zoals ruime openingstijden, service onderweg, duidelijke informatie en advies, een grote voorraad en het aanbod van totaalpakketten op het gebied van onderhoud, waarbij de bandenservice naast bijvoorbeeld controle van de bandenspanning en motorisch onderhoud een onderdeel vormt. Als vervoerder zal dit u een veilig gevoel geven en weet u financieel ook direct waar u aan toe bent. Het zal duidelijk zijn dat we ons geheel kunnen aanpassen naar uw wensen.

Industriebanden
Industriebanden is een verzamelnaam voor alle banden die gebruikt worden voor industriële toepassingen. De productrange loopt uiteen van banden voor kleine vorkheftrucks tot bijvoorbeeld banden voor de gigantische containerheftrucks. De grote variëteit aan de industriebanden is grofweg in drie categorieën te onderscheiden:
luchtbanden, volrubberbanden en massieve banden.
Eisen aan industriebanden:
De profielen van industriebanden zijn zeer belangrijk
evenals de stabiliteit, maatvoering en een lage rolweerstand.
Informatie
Voor onze actuele aanbiedingen kunt u naar de website:
www.bct-goor.eu
Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
08:00 - 18:00 uur
Woensdag:
08:00 - 18:00 uur
08:00 - 18:00 uur
Donderdag:
08:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
08:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
08:00 - 13:00 uur
Zondag gesloten
Websites:
Adres gegevens:
0547 27 64 19
Tel:
www.bct-goor.eu
(actuele aanbiedingen)
BCT Goor
Breukersweg 4a
7471 ST - Goor (ov)
Buiten kantooruren:
Fax:
0547 27 65 82
mobiel: 06 53 65 89 44
www.bct-goor.nl
Email: mail@bct-goor.nl